18/10/19 - 11:36h

Đere se vratio treninzima

 


Srpski teniser Laslo Đere uspešno se oporavio od zdravstvenih problema.


Twitter/RioOpen

Đere je nakon američke turneje otkrio da ima Koksaki virus. Rezultati krvi pokazali su da takođe ima i citamegalo virus i mononukleozu.

– Srećom, Koksaki virus mi je prepoznat na vreme, jer bi inače bio u opasnosti da izazove upalu srčanog mišića. Sa otkrićem ova tri zdravstvena problema, moj tim i ja smo doneli odluku da napravim pauzu u treninzima od barem mesec dana, bez bilo kakvih fizičkih aktivnosti. U tom periodu sam radio i magnetnu rezonancu srca i ultrazvuk abdomena. Rezultati prošlonedeljnog pregleda kod kardiologa bili su, na moju veliku radost, zadovoljavajući. Virus je suzbijen, i dobio sam dozvolu da ponovo počnem sa treninzima. – kazao je on.

Srpski teniser se nije se takmičio od US Opena.

– U vezi sa mojim mogućim nastupima do kraja ove sezone, prijavio sam učešće na turnirima u Bazelu i mastersu u Parizu. Uželeo sam se tenisa, i sada mi je najvažnije da radim na kondiciji. Osećam se bolje iz dana u dan, i voleo bih kada bih uspeo da budem spreman već za nastup u Bazelu na šta će najviše uticati moje stanje narednih dana.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.