09/04/24 - 09:28h

Đere pojasnio zašto je predao Cicipasu

 

Laslo Đere se oglasio nakon eliminacije u prvom kolu Monte Karla.


zimbio.com

Pri rezultatu 6:3, 3:2 za rivala, Laslo Đere je prilično neočekivano predao meč Stefanosu Cicipasu, s obzirom da tokom duela nisu bili vidljivi problemi sa kojima se suočavao.

Ipak, srpski teniser nije mogao da do kraja odigra meč prvog kola Mastersa u Monte Karlu, a sada je poznato i zašto – u pitanju je povreda lakta.

-Lakat je počeo da me boli pre dve nedelje u Majamiju. Bilo je to posle kraće pauze, pošto sam imao problema sa zdravljem. Nisam tada baš krenuo da treniram ne znam koliko, ali opet posle pauze, lopte su bile malo teže u Majamiju, tako da nisam tome pridavao veliki značaj. I onda je polako počeo da se manifestuje bol u podlaktici, u mišiću. Od Majamija sam se mučio na treninzima. Za meč bih popio lekove i malo bi bilo bolje. Međutim, danas to nije baš bio slučaj.

-I eto sad, ultrazvuk je posle meča potvrdio da imam malo tečnosti u laktu, u samom zglobu i tu se vidi još par stvari i moraću magnetnu rezonancu da uradim kada se vratim u Srbiju, pa ću onda znati više – rekao je Laslo Đere u izjavi za Sport klub.

Posle njegovog poraza, Srbija je ostala sa dva predstavnika u glavnom žrebu. Obojica će na teren danas – najpre Miomir Kecmanović, a potom i Novak Đoković.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Laslo Đere, Masters, Masters u Monte Karlu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.