07/01/15 - 12:22h

Del Potro: Nastupaću u Sidneju i u Melburnu!

 

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro saopštio je javnosti da planira da nastupi na turniru u Sidneju, kao i na prvom Gren slem turniru u sezoni, u Melburnu.

Britain Tennis ATP Finals

Britain Tennis ATP Finals

Ne očekujem velike rezultate, želim samo da se takmičim i da se osetim ponovo kao aktivni teniser, prošlo je skoro godinu dana od mog poslednjeg meča. Trenutno me ne zanima rang, situacija je drugačija“, napisao je Del Potro na svom Fejsbuk profilu.

Nedostajao mi je Tur, nedostao mi je kontakt sa vama navijačima na terenu i taj osećaj prevagnuo je u odnosu na bol u ručnom zglobu, koji dolazi i odlazi i koji me je sprečio da se na idealan način spremim za novu sezonu“, dodao je popularni Delpo.

Argentinac je istakao i da će ovaj put više voditi računa o savetima lekara i da će imati strpljenja.

Iskustvo sa prethodnom povredom pomoći će mi da ne budem tako nestrpljiv. Slušaću šta mi govori moj doktor Ričard Berger kaže, moram da budem strpljiv“, naveo je argentinski teniser i zahvalio na podrsci.

Del Potro je osvojio jednu Gren slem titulu u karijeri, i to na US Openu 2009. godine.

Turnir u Sidneju počinje 12. januara, a Australijen open sedam dana kasnije.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP u Sidneju, Australian Open, Grend Slem, Huan Martin Del Potro, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.