17/02/12 - 22:19h

Del Potro naneo težak poraz Troickom

 

Teško je naći prave reči za današnji poraz Troickog od Del Potra. Argentinski teniser je jednostavno bio u svim segmentima bolji, dok je naš teniser pravio puno grešaka i time činio uslugu Del Potru. Meč je trajao kratko, a naš teniser je osvojio samo jedan gem u dva seta.

V. Troicki01
H. Del Potro66


Viktor Troicki je pred ovaj meč bio, u kladionicama, igrač sa većom kvotom, to se pokazalo kao dobra odluka bukmejkera, jer naš teniser nije uspevao nikako da nametne svoju igru i bio non stop u podredjenom položaju. Servis ga nije služio, greške je pravio pri bek-hend udarcima, dok je sa druge strane Del Potro igrao veoma kvalitetno i bivao sve uspešniji iz gema u gem. Rezultat prvog seta, impresivnih 6:0 za argentinca, a depresivnih za Troickog.

Viktor Troicki, Kremlin Kup 2008

Viktor Troicki, Kremlin Kup

Drugi set se nije puno razlikovao od prvog. Naš teniser je nastavio da greši, dok je Del Potro sa druge strane nastavio sa dominacijom. Jedina razlika u odnosu na prvi set je bila u vidu osvojenog gema našeg tenisera, ali ne i više od toga- 6:1.

Veoma bolan poraz koga Viktor mora brzo da zaboravi. Del Potro za ulazak u finale mora da trijumfuje nad Čehom Tomašom Berdihom, a uz prikazanu igru danas, svakako je favorit u tom meču.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Roterdamu, Huan Martin Del Potro, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.