18/09/12 - 19:34h

Dejvis kup: Srbija u 2013. godini takođe među nosiocima

 

Sutra je na programu žreb za Dejvis kup takmičenje u 2013. godini, a Srbija će biti jedna od reprezentacija koje su nosioci to jest jedna od favorita za osvajanje istog.

Uz našu reprezentaciju, koja će u 2013. godini biti jača za Novaka Đokovića(ove godine nije igrao za Srbiju), nosioci su i Španija, Češka, Argentina, Francuska, SAD, Hrvatska i Kazahstan. Sa druge strane, mogući protivnici naše reprezentacije su: Austrija. Belgija, Brazil, Kanada, Nemačka, Izrael, Italija i Švajcarska.

Srbija, Dejvis Kup 2010, tenis

Srpski reprezentativci, osvajači Dejvis Kupa 2010.

Ove godine u finalu Dejvis kupa igraće Češka i Španija u Pragu, a pobednik će biti poznat nakon mečeva koji se igraju od 18. do 20. novembra. Svakako uz ove dve repreznetacije i srpska teniska reprezentacija spada u favorite za osvajanje ovog takmičenja sledeće godine. Parovi će biti poznati sutra posle žreba koji se održava u Londonu tačno u podne po srednjeevropskom vremenu.

Protivnici za “izbegavanje” u prvom kolu su svakako Švajcarska i uvek neugodna Nemačka, dok bi reprezentacije poput Izraela ili Kanade bile poželjne. Koju reprezentaciju bi ste vi poželeli za protivnika u prvom kolu?

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Dejvis Kup, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
Jela September 18, 2012 Odgovori

Švajcarsku 🙂

 
tijana September 19, 2012 Odgovori

odvalite ko god da bude

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.