23/02/16 - 15:26h

Dejvis kup: Poznati sastavi Srbije i Kazahstana

 

U ITF ( Međunarodna teniska Federacija ) danas su stigli spiskovi sa imenima igrača na koje selektori Dejvis kup reprezenatcija Srbije i Kazahstana računaju u predstojećem susretu prvog kola Svetske grupe za 2016. godinu (4-6 mart).

Dejvis kup tim Srbije
Za duel sa selekcijom Kazahstana, koji je na programu od 04.03. do 06.03.2016. godine u Beogradu (Hala Pionir), selektor srpskog tima Bogdan Obradović odlučio se za sledeći tim: Novak Đoković (1. na ATP listi singlova), Viktor Troicki (22), Filip Krajinović (98) i Nenad Zimonjić (14. mesto u dublu na ATP listi).

Spisak igrača na koje u susretu sa Srbijom računa selektor Kazahstana Dias Doskarajev: Mihail Kukuškin (84. na ATP listi singlova), Andrej Golubjev (181), Aleksandr Nedoviesov (200), Dmitri Popko (236). Jedini slabije plasirani srpski igrač od najboljeg kazahstanskog, Kukuškina, je Filip Krajinović, što Srbiju čini velikim favoritom u predstojećem meču.

Sve do jedan sat pre početka žreba, koji je zakazan za 03.03. 2016. godine, savezni kapiteni oba tima imaju pravo promene dva igrača na koja računaju u meču Srbija -Kazahstan.

Dejvis kup, 1. kolo

Velika Britanija – Japan
Srbija – Kazahstan
Italija – Švajcarska
Poljska – Argentina
Francuska – Kanada
Nemačka – Češka
Australija – SAD
Belgija – Hrvatska

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Srbija - Kazahstan, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.