16/01/17 - 10:51h

Dečiji Dan tenisa: Nole u društvu pingvina i trolova (Video)

 

Novak sutra započinje odbranu titule na Australijan openu. Dani pred početak prvog grend slema sezone za srpskog asa bili su više nego zabavni…


Zimbio.com


Subota pred početak Australijan opena bila je rezervisana za najmlađe. Četvrtu godinu za redom na centralnom terenu, Rod Lejver areni, održan je „Kids Tennis Day“, jedan od najmasovnijih i najuspešnijih ikada.

Oduševljenje hiljade mališana i nihovih roditelja dostiglo je vrhunac u momentu kada su se pojavili oni najvažniji, Novak Đoković, Rodžer Federer, Miloš Raonić, Viktorija Azarenka, Karolina Voznijacki Lejton Hjuit – i pokazali publici da je tenis i nešto drugo a ne samo ozbiljan sport. Sreća i radost na dečijim licima je bila očigledna, a na pitanje zašto su tu – najčešći odgovor je bio da bi “videli Noleta”.

Nole i Federer su se fino zabavili sa mališanima, a u njihovim potezima uživali su pingvini sa Madagaskara, kao i čuveni debeljuškasti Kung fu Panda.

Voditelji programa su bili predstavnik “Nickleodeon-a” Rahart Adams i od strane Tennis Australia Šura Taft.

Posetioci su osim zabave imali priliku i da se slikaju sa trofejima koji se svake godine dodeljuju pobednicima Opena u obe konkurencije.

Zimbio.com

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Karolina Voznjacki, Lejton Hjuit, Miloš Raonić, Novak Djoković, Rodžer Federer, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.