07/03/24 - 09:37h

Dalo se pretpostaviti: Nadal se povukao sa Indijan Velsa!

 

Nastavlja se agonija španskog velikana.


Source: Julian Finney/Getty Images Europe

Neće biti Nadala ni na Indijan Velsu. U poslednjem trenutku se ipak povukao sa prvog Mastersa sezone, a njegovo mesto u glavnom žrebu preuzeo je “zamalo prezimenjak”, Indijac Nagal.

Rafa je u nedelju igrao egzibicioni meč sa Alkarasom u Las Vegasu, sve je delovalo u redu, ali je onda u ponedeljak izjavio kako još uvek nije siguran kako će zaigrati u Kaliforniji, i kako mu je važniji turnir u Monte Karlu.

Na kraju, Nadal je odustao, uz obrazloženje da nije spreman za igru na maksimalnom nivou. Podsetimo, Španac se početkom januara vratio nakon godinu dana pauze, ali je odigrao samo turnir u Brizbejnu.

-Sa velikom tugom moram da odustanem od takmičenja na ovom fantastičnom turniru. Svi znaju koliko mi se dopada ovo mesto i koliko volim da se takmičim ovde u Indijan Velsu. Zbog toga sam i došao tako rano u pustinju kako bih trenirao i pokušao da budem spreman. Naporno sam trenirao i svi znate da sam napravio probu prošlog vikenda, ali se ne osećam spremnim za igru na maksimalnom nivou na ovako važnom događaju – napisao je Majorčanin na društvenim mrežama.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters, Masters u Indijan Vels, Rafael Nadal, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.