17/11/14 - 19:30h

Da li je Mirka Federer kriva za sve? (video)

 

Izgleda da se polako sklapaju kockice i da iza svađe dva prijatelja i dva sunarodnika stoji žena – Mirka Federer! Britanski mediji tvrde da je Mirka odgovorna i za to što Rodžer nije igrao u finalu završnog Mastersa sezone, jer je ona isprovocirala svađu Švajcaraca koja je trajala do duboko u noć posle drugog polufinala, a zbog koje je Federer propustio da odmah po završetku meča ode na fizioterapiju zbog bolova u leđima.

Mirka Federer

Intenzivno i provokativno navijenje Mirke Federer tokom polufinalnog meča završnog Mastresa u Londonu između Federera – Varvrinke izgleda je izbacilo iz takta Stena koji je evidentno naseo na žensku provokaciju.

Kada je u trećem setu Vavrinka vodio sa 5:4 i servirao za plasman u finale supruga drugog tenisera sveta i majka četvore dece izgleda se nije ponela baš sportski. Mirka Federer je tada počela da dobacuje, ukazujući na to da se stalno žali zbog nečega, što je bilo više nego dovoljno da se on iznervira, nedugo zatim da prokocka prednost i izgubi meč.

Pred novinarima je Sten samo kratko odgovorio na konkretno pitanje novinara:
“U jednom trenutku u trećem setu ste bili vrlo uznemireni zbog toga što je neko pričao u publici pre razmene udaraca, možete li da nam objasnite šta se to desilo?”

“Ne previše. Ništa posebno. Napet meč. Nikada i nije lako”, bilo je sve što je Vavrinka imao da kaže.

Međutim, novinari britanskog “Telegrafa” saznali su da je došlo do desetominutne svađe između Federera i Vavrinke, u kojoj je Rodžer “nastupio sa više samopouzdanja”, verovatno braneći svoju suprugu. Federer je zbog ovog sukoba i obaveza prema medijima kao pobednik meča, ostao do kasno posle ponoći u dvorani, pa je propustio da odmah po završetku meča ode na fizioterapiju zbog bolova u leđima, usled kojih je sutradan i predao finale Novaku Đokoviću.

Pojedini mediji javljaju da je razlog za prepirku bio to što je Vavrinka, zbog dobacivanja Mirke Federer kada je servirao za pobedu, izgovorio “Uradila je to isto na Vimbldonu!”, misleći tako na poraz od Rodžera na tom turniru.

Sa druge strane Džon Mekinro je dan posle tog događaja za ESPN rekao da je “rasprava Federera i Vavrinke trajala do duboko u noć”.

Biće još dosta verzija ovog sukoba, oglasiće se sve strane, a nama za sada ostaje da samo nagađamo ko je u pravu. Pogledajte sledeći video, pa sami procenite šta se desilo to u subotu uveče desilo u Londonu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Masters, Masters u Londonu, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Ilija January 19, 2016 Odgovori

Nema veze nije propast iskustvo je velika stvar

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.