01/11/16 - 13:57h

Čehinja besna: Sereni dozvoljavaju doping!

 


Češka teniserka Klara Kukalova tvrdi da Svetska antidoping agencija ima poseban tretman prema Sereni Vilijams u odnosu na durge.


Serena Vilijams

Serena Vilijams


[ad name=”tenis-clanak”]

Čehinja je posebno rezignirana jer, kako tvrdi, Serena Vilijams koristi sredstva koja su zavranjena za ostale teniserke.

Razočarana sam jer se sve gura pod tepih. Serena koristi odobrenu supstancu od strane VADA koja ima isti efekat kao i heroin, stvarajući euforičan osećaj. I mi sada igramo protiv navodno ozbiljno bolesne Serene, ispostavilo se da je uzimala mnoge pilule. Ali, odjednom je sve zataškano i niko više ne govori o tome. Ja sam imala alergije i morala sam da dokažem VADA. Oni su odlučivali da li mogu da koirstim inhalator sedam ili osam puta dnevno. Bili su veoma striktni, a onda pročitate šta je dovozvoljeno Sereni i normalno je da ste razočarani – rekla je između ostalog Kukalova.

Pandorinu kutiju ženskog tenisa otvorila je suspenzija Marije Šarapove početkom godine, nakon čega se nekoliko teniseki oglasilo podrškom ili kritikom na račun Ruskinje, ali i stavovima o načinu funkcionisanja Svetske Antidoping Agencije (VADA).

Poznato je da Serena Vilijams nema dlake na jeziku, pa se ubrzo očekuje i njena reakcija na ove optužbe.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Serena Vilijams, Vesti


Komentari: 4

 
Jovan Kovjenic November 1, 2016 Odgovori

Od svih ja najviše volim Angeliqe.

 
IRENA November 1, 2016 Odgovori

i ja preslatka je skromna uziva u pobjedama i jako je mila kao nole…pdsjeca me kad se nasmjesi nakon pobjede na noleta i vidi se da je dobra djevojka i kao osoba i igrac 🙂

 
Imima November 1, 2016 Odgovori

Teniserka Kukalova je u pravu sto se tice Serene jer ona pocinje da igra tek u drugom setu kad pocne da deluje doping a i deluje kao osobe koje se drogiraju.

 
IRENA November 1, 2016 Odgovori

SLAZEM SE A CESTO JE LJUTA I REAGUJE KAO NEKO KO UZME DROGE KOJE DIZU ENERGIJU KAO RECIMO SPEED ILI STA VEC…. CSTO UZME I PAUZE ZA WC MALU NUZDU I TAMO UZME AKO GUBI I VRATI SE I ONDA POBJEDI KAO NOVA…VISE NEGO OCIGLEDNO..al nepravdi ce uvjek biti…svi vidimo koliko se noletu ove godine namjesta ko zna kakvi,m ucjenama….ne moze on od onolike energije na RG da padne lafo emocionalno ….to su izgovori da bi se murray doveo na prvo mjesto ..pa ne bi velika engleska dozvolila da nema svoga prvog bar na neko vrijeme…al vratice se nole mnogo jaci i bolji… meni je jako draga kerber i drago mi je sto je prva a serena je naigrala vise grand dlamova nego iko vrijeme je da osnuje porodicu ako je uopste i zensko o cemu mnogi sajtove spekulisu vec dugo jer zaista ima musko lice, ima mnogo linkova na youtube o njoj o michelle obama i oprah i mnogima.

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]