10/11/14 - 21:30h

Brajani poraženi u prvom kolu, trijumf Peje i Soareša! (ATP London dublovi)

 

Bob i Majk Brajan poraženi su u prvom kolu Masters Kupa u konkurenciji dublova od Poljaka Lukaša Kubota i Šveđanina Roberta Lindšteda rezultatom 7:6(3), 6:3.

The-Bryan-Brothers-look-to-be-on-track-to-win-their-103rd-title-at-the-O2-Arena,-this-week-img24140_668

Braća Brajan su na turniru postavljeni za prve nosioce, dok su Kubot i Lindšted osmi favoriti.

U prvom setu nije bilo brejka, Brajanovi su imali dve prilike, ali ih nisu iskoristili. U taj-brejku bolji je bio poljsko/švedski par sa 7:3.

Ključni trenutak drugog seta odigrao se u šestom gemu, kada su Kuubot i Lindšted oduzeli servis Amerikancima i poveli sa 4:2. Do kraja duela su sačuvali stečenu prednost i slavili sa 6:3, priredivši malo iznenađenje.

U prvom duelu ove grupe, Austrijanac Aleksandar Peja i Brazilac Bruno Soareš savladali su Holanđanina Rohera i Rumuna Tekaua rezultatom 6:3, 3:6, 12:10.

Peja i Soareš su bolje otvorili duel i poveli sa 2:0. Uzvratili su Roher i Tekau i poravnali na 2:2. U osmom gemu, Peja i Soareš ponovo oduzimaju servis rivalima, da bi u narednom gemu, rešili prvi set u svoju korist sa 6:3.

Uzvratili su Roher i Tekau u drugom setu, napravili su jedan brejk, i to u šestom gemu, što se ispostavilo dovoljnim da identičnim rezultatom 6:3 stignu do izjednačenja.

Mini taj-brejk je u neizvesnoj završnici ipak pripao Peji i Soarešu sa 12:10.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Dubl igrač, Masters, Masters u Londonu, Rang Lista, Robert Lindšted, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.