05/01/15 - 17:57h

Borna Ćorić bolji od Hasea u prvom kolu Čenaija

 

Hrvatski teniser i nada svetskog tenisa Borna Ćorić uspešno je započeo ATP turnir u indijsom Čenaiju! Hrvat je u prvom kolu savladao Holanđanina Robina Hasea rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2, za svega sat i 7 minuta tenisa. Borna će se u narednom kolu sastati sa prvom nosiocem na turniru, Švajcarcem Stenom Vavrinkom.

B. Ćorić66
R. Hase22

Coric-at-the-2014-US-Open-via-Getty-Images-img23046_668

Duel je počeo sigurnim servisima sa obe strane, a onda je u trećem gemu Borna Ćorić napravio brejk i stigao do prednosti od 2:1, koju je potom i materijalizovao sa velikih 3:1. U daljem toku seta Holanđanin je osvojio još samo jedan gem, a Hrvat je novim brejkom, za 5:2 prelomio set i osvojio ga rezultatom 6:2.

Drugi period počeo je brejkovima. Prvo je Borna napravio jedan za prednost, Hase je uzvratio, a onda je teniser iz Hrvatske novim stigao do 2:1, da bi stečeno potvrdio i novim brejkom rešio pitanje pobednika došavši do nedostižnih 4:1. U nastavku seta brejkova nije bilo, a Hrvat je i drugi period rešio u svoju krosit rezultatom 6:2.

Borna Ćorić će se u drugom kolu sastati sa Švajcarcem Stenom vavrinkom, koji je na turniru u Indiji postavljen za prvog nosioca.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Čenaju, Borna Ćorić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.