05/10/13 - 20:50h

Boris Beker: Supruga me tukla!

 

Boris Beker je nedavno objavio svoju autobigrafiju pod nazivom “Life Is Not A Game” a u istoj je izneo mnoge zanimljive stvari i iz svog privatnog života. Naravno najintrigantniji detalj su “batine” koje je dobio od supruge Barbare!

Barbara Feltus i Boris Beker

Barbara Feltus i Boris Beker

Boris Beker važi za jednog od onih tenisera čije će se ime dugo pamtiti u svetu tenisa. Pored toga što je bio veoma uspešan na teniskim terenima, Boris je bio “uspešan” i kod žena. Ipak, u svojoj autobigrafiji on otkriva nešto novo o sebi.

Teško da iko može da zamisli da je Nemac sebi priuštio batine od svoje supruge. Sa druge strane iste je i zaslužio.

Boris je 1993. godine stupio u brak sa Barbarom Feltus. Taj brak je trajao do 2000. godine, a kao glavni razlog za razvod je “ispad” nemačkog tenisera u WC-u jednog londonskog restorana sa Anom Ermakovom!

Upravo je ta prevara dovela do toga da Barbara izgubi samokontrolu i nasrne na Borisa.

“Bio sam u toj porodičnoj drami jer sam bio kreten. Izdao sam svoju trudnu suprugu, napravio dete drugoj i skrivao istinu. Sedam smo godina bili par iz snova, ali smo u nekom trenutku morali završiti sa glumom i lažima. Jednog groznog dana 2009. godine smo seli za veliki kuhinjski sto i napokon razgovarali iskreno. Više nismo imali zajedničkih ciljeva, nikakvih osnova, nije bilo privlačnosti niti seksa. Postali smo stranci”– navodi Beker u svojoj autobiografiji, a sledi i deo koji je iznenadio čitavu javnost.

Oboje smo postajali sve glasniji i sve agresivniji. Ona je već angažovala najbolje advokate koji su pripremili tužbu, a mene je zanimalo da li se tu radi o našem braku ili novcu. Zauvek će mi ostati u sećanju da je Barbara bila potpuno izvan sebe! Vikala je na mene, a potom je odjednom skočila i počela da me udara kao luda. Došao je Noa (njihov sin), stao između nas, nije mu se sviđalo što mama napada tatu. Sa vremenom sam joj uspeo ruke obuzdati iza leđa, a to je bilo kontraproduktivno jer je još više poludela. Noa je, između nas, pokušavao da smiri situaciju. Bilo je grozno! To je definitivno bila najgora situacija u mom životu. Sledećeg dana sam otišao kod svog advokata. Znao sam: za mene nema povratka. To je bio tužan kraj našeg braka”, napisao je.

Nakon ovog braka Beker je 2009. godine stupio u brak sa Lili Kersenberg sa kojom ima trogodišnjeg sina.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Boris Beker, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.