16/01/12 - 11:39h

Bojana Jovanovski izgubila u prvom kolu Australian Opena

 

Nažalost Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kolo Australian Opena. Ona nije pronašla svoj ritam tokom meča kome su prisustvovale pune tribine. Nošena publikom Australijanka, Delakva, je lako došla do trijumfa u 2 seta- 6:3, 6:2.

B. Jovanovski32
K. Delakva66

Upravo ono čega smo se plašili dogodilo se na ovom meču. Publika je došla u velikom broju već na prvi meč ovog turnira. Očigledno je publika željna dobrog tenisa i jedva se čekao početak ovog Grend slema kako bi svi uživo mogli da uživaju u čarima belog sporta.

To je čini nam se malo uplašilo našu teniserku, jer drugo opravdanje za ovaj poraz nemamo, i ona nije uopšte pronašla svoj ritam tokom čitavog meča.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

U prvom setu su na početku pravile i jedna i druga brejk i taman kada smo pomislili evo trenutka kada će Jovanovska početi da diktira tempo, upravo je Delakva u tim situacijama bila ta koja je dodavala gas. To se odrazilo naravno na rezultat prvog seta- 6:3.

U drugom setu naša teniserka je klonula i psihički čini nam se, a australijanka je to maksimalno iskoristila. Nije Bojani ni u jednom trenutku više Delakva dozvolila da se vrati u meč i ovaj set lako rešila u svoju korist, a samim tim i meč- 6:2.

Bojani ostaje ništa drugo već da brzo zaboravi ovaj meč i da se pripremi za mečeve na narednim turnirima na kojima će ona biti učesnik.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2012, Bojana Jovanovski, Grend Slem, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.