10/12/21 - 17:25h

“Bio sam glupi klinac, a mogao sam da se borim za grend slem titule”

 

Momak koji je nosio nadimak “Bad boy” svetskog tenisa pokajao se u jednom intervjuu zbog svojih skandala.


Bernard Tomic

Bernard Tomić bio je na vruncu uspeha i slave kada je odlučio da mu je tenis dosadio. Od tada je nizao skandale, a onda i prestao sa igrom. Sada se sprema za povratak i ističe da će dati sve od sebe da se vrati tamo gde je bio.

– Prestao sam stvarno da igram pre dve i po godine. Rekao sam sebi da sam se zasitio, radio sam neke druge stvari, ali da budem iskren, sada su mi i te stvari dosadile. Premlad sam napravio velike uspehe. Sve to me je stiglo. Konstantna putovanja od desete godine… Sa 25 godina sam već bio umoran i govorio sam glupa sr..a u medijima. -rekao je i dodao:

– Nikada novac nije bio suština. Mogao bih sada da stanem i da budem srećan, ali to ne želim. Mislim, šta bih drugo radio? Imam 29 godina, mogu i da se vratim tenisu. Bio sam 17. na svetu, a mogao sam da budem top 5 i da se borim za grend slem titule. Ipak, to je potpuno drugi nivo – imam oko pet godina. Nisam isti kao kada sam imao 18-20 godina. Vreme menja ljude – stariji sam i malo mudriji, nisam više onaj glupi klinac.

Jedan od Tomićevih najvećih “skandala” dogodio se kada je na meč lopti reket držao naopačke i tom prilikom rekao „Nije me briga za tu meč loptu – da li bi vas bilo da imate 23 godine i više od deset miliona dolara?“

– Ha-ha. kada tako kažete, onda zvuči urnebesno, ali nije dobro govoriti takve stvari. To je klinački mozak. To nije bila prava stvar i kajem se zbog mnogo toga, nije trebalo da kažem mnogo toga. – rekao je sada o tome.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bernard Tomić, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.