03/12/20 - 12:31h

“Biće interesantno videti šta će Đoković uraditi…”

 

Australijski trener Rodžer Rašid rekao je da će biti interesantno videti koju vrstu smeštaja će Novak Đoković izabrati tokom boravka u Australiji.


Novak Djokovic (Photo by Saeed KHAN / AFP)

Vlada države Viktorije najverovatnije će odobriti igračima da imaju svoj privatan smeštaj posle obaveznog dvonedeljnog karantina.

S obzirom da je Novak tokom US Opena boravio u privatnoj kući, izvesno je da će se za tako nešto odlučiti ponovo.

– Biće interesantno videti šta će uraditi Novak Đoković jer je na US Openu bio u privatnoj kući. Dozvolili su mu neku vrstu posebnog balona, on je iznajmio kuću, morao je sve da uredi po pravilima i prilagodi je kovid uslovima. Nadavno, to ga je koštalo, ali on ima novca. Mnogo igrača voli da živi u kućama i tamo boravi sa svojim timovima. Biće to pomalo neobičan osećaj posle svega. – rekao je Rašid za “Skaj Sports”.

Posle dvonedeljnog karantina igrači će moći da igraju pripremne turnire.

– Nadam se da će biti podrške i razumevanja od strane Vlade Australije i države Viktorija za igrače, te da će nam omogućiti da se takmičimo u drugoj nedelji karantina. Neophodno je da imamo bar jedan turnir pre Australijan opena, to je za većinu igrača veoma važno. Bilo bi jako velika stvar da nemamo nijedan zvaničan meč pred Australijan open.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Australian Open, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.