12/12/14 - 19:57h

Berdih bolji od Novaka za trijumf Slemersa!

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još jednom je poražen u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Bolji od našeg tenisera bio je Čeh Tomaš Berdih rezultatom 6:5, u taj-brejku je bilo 8:7 za tenisera Singapur Slemersa. Ovom pobedom njegov tim savladao je Novakove UAE Rojalse rezultatom 23:21. U sutrašnjim mečevima sastaju se UAE Rojalsi i Mikromaksi, te Slemersi i Manila Maveriksi.

Novak Djokovic

Novak i Tomaš odigrali su sjajan meč, razmenili po jedan brejk, a onda u “trinaestom gemu” koji traje pet minuta bilo je dosta preokreta, a na kraju se Čeh bolje snašao, posle izjednačenja 7:7 osvojio poslednji poen i pobedio sa 8:7, za konačnih 6:5 i pobedu Singapur Slemersa nad UAE Rojalsima rezultatom 23:21.

U ostalim mečevima danas su se sastali Goran Ivanišević i Pat Rafter – 6:1, Mladenović/Zimonjić – Hantuhova/Soareš – 6:4, Hantuhova – Voznjacki – 6:1, Hjuit/Kirgios – Zimonjić/Čilić – 6:3.

Sutra se, poslednjeg dana turnira, sastaju UAE Rojalsi i Mikromaks Indijan Ejsizi, te Manila Maveriksi i Singapur Slemersi. Danas su pored Slemersa, pobedu ostvarili i Mikromaksi savladavši Maverikse sa 28:23.

Novak Đoković bi sutra trebalo da igra sa Gaelom Monfisem, a taj meč možete direktno pratiti na TenisUživo.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.