29/05/24 - 12:15h

Bartoli otkriva: Novakov problem – motivacija!

 

Da li je zaista tako?


Source: Riccardo Antimiani/Getty Images Europe

Bivša šampionka Vimbldona koja u poslednje vreme često i afirmativno govori o karijeri Novaka Đokovića, otkrila je saznanje stečeno kroz razgovor sa jednim članom tima srpskog tenisera.

Naime, šampionka Vimbldona iz 2013, svojevremeno svetski broj jedan, otkriva da je prevashodni uzrok činjenici da Nole još nema titulu u 2024 – motivacija.

-Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova tima pre nego što je turnir počeo. Najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa istom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena.

-On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena. Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera, koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra, dok je na treningu bio veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije – rekla je Francuskinja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Grend Slem, Marion Bartoli, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.