15/04/19 - 20:51h

Bajin zvanično u timu Francuskinje

 

Francuska teniserka Kristina Mladenović zvanično je potvrdila da je novi član njenog stručnog štaba srpski stručnjak Saša Bajin.


Kristina Mladenovic

Srpski teniski stručnjak Saša Bajin i zvanično je postao deo stručnog štaba francuske teniserke Kristine Mladenović koja je ovu informaciju potvrdila na svom tviter profilu. Na taj način potvrđena su pisanja francuskih medija o novom angažmanu srpskog trenera.

Veoma sam srećna što mogu da potvrdim moju saradnju sa Sašom Bajinom. Dobro došao u tim veliki Saša. – napisala je na svom tviteru Mladenovićeva.

Bajin je do skoro bio trener dvostruke Gren slem šampionke i prve teniserke sveta Naomi Osake, ali je Japanka iznenada odlučila da raskine saradnju sa srpskim trenerom.

Interesantno je da je upravo Mladenovićeva pobedila Osaku na turniru u Dubaiju u februaru ove godine što je bio njen prvi meč bez Bajina u timu.

Prvi put se Bajin doveo u vezu sa Francuskinjom srpskog porekla na turniru u Majamiju kada je sedeo u boksu francuske teniserke, ali je tada objasnio da je tu samo kao prijatelj porodice Mladenović. Radio je sa Serenom Vilijams i Naomi Osakom pre dolaska u tabor Kristine Mladenović.

Kristina Mladenović je trenutno 66. na WTA listi, a u karijeri je osvojila jednu titulu.

(Tenis Uživo, K. Radović)


Teme:   Kristina Mladenović, Teniserke, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.