09/01/22 - 17:48h

Australijska novinarka o Đokoviću: Ovo deluje kao nameštaljka

 

Australijanska novinarka Liz Storer veruje da je Novaku Đokoviću viza odbijena iz političkih razloga.


Novak Djokovic

Novak se nalazi u imigracionom gotelu u hotelu i uskoro će saznati da li će sud prihvatiti njegovu žalbu na odluku australijskih vlasti da mu odbiju vizu.

– Nijedna australijska viza nije bila pravno ispravljana tako da bude vezana sa vakcinalnim statusom osobe. To je činjenica. Njegova viza je odobrena, njegovo medicinsko izuzeće je odobreno dva puta, dozvoljeno mu je da uđe u zemlju i onda se Vlada odlučila na ovakav potez. – rekla je Liz i nastavila:

– Sve deluje kao nameštaljka. Svako sa iole inteligencije ne može da poveruje da je Novakov tim napravio to. Broj viza koje su ti ljudi organizovali i obezbedili tokom njegove duge i uspešne karijere je ogroman. Sve ovo deluje kao politička akrobacija. Šta je premijer Australije mislio da će dobiti ovim? Morao je da zna da svetski broj jedan ima svitu jako veštih advokata. Iskreno se nadam da će uspeti i da će igrati. I svakako, nadam se da će pobediti. On je tehnički sada, politički zatvorenik. I to u imigracionom centru gde dovode ljude koji su ušli ilegalno.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.