24/10/22 - 22:57h

“Australija? Imamo dobre naznake”

 

Novak Đoković nada se da će u narednim nedeljama dobiti odgovor australijskih vlasti po pitanju toga da li će u januaru moći da putuje u tu zemlju.


Novak Djokovic

Podsetimo, Novak je ove godine deportovan iz Australije zbog toga što nije vakcinisan, te nije mogao da brani titulu na prvom grend slemu sezone.

– Australija… Imamo dobre neke naznake, ali to je sve nezvanično. Preko mojih advokata u Australiji komuniciramo odnosno oni zapravo komuniciraju sa vlastima i državnim organizacijama koje su odgovorne za moj slučaj. Nadam se nekom odgovoru, kakav god on bio. Naravno, nadam se pozitivnom. Nadam se da ću odgovor dobiti u narednih nekoliko nedelja, što će mi dozvoliti da se adekvatno spremim za početak sezone, ukoliko on bude već u Australiji. – rekao je Novak za Sportal.

On je istakao da je prešao preko svega što mu se u Australiji dogodilo.

– Ja želim da idem tamo iako je situacija drugačija u potpunosti za taj eventualni odlazak u odnosu na to šta se desilo ove godine. Međutim, ja sam prešao preko svega toga što se dešavalo i stvarno želim da igram tenis. To je ono što znam najbolje da radim. Australija je oduvek bila zemlja u kojoj sam igrao svoj najbolji tenis i to se vidi po rezultatima tako da sam uvek dodatno motivisan da idem tamo. Ovoga puta još više sam motivisan i nadam se da će odgovor biti pozitivan.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.