21/10/12 - 14:54h

ATP Štokholm: Zimonjić i Lindšted stali u finalu

 

Nenad Zimonjić je sa Robertom Lindštedom, sa kojim će igrati u sledećoj sezoni, stigao do finala turnira u Štokholmu. Ipak, na njihovom prvom zajedničkom nastupu nisu uspeli da osvoje titulu. Od njih su u finalu bolji bili Marsel Mela i Bruno Soareš posle velike borbe u tri seta.

N. Zimonjić- R. Lindšted756
M. Mela- B. Soareš6710

Prvi turnir na kome je Nenad Zimonjić nastupio sa svojim novim dubl partnerom, Robertom Lindštedom, i na istom su stigli do finala! Mnogi od Nenadovih fanova bili su razočarani saradnjom sa Ljodrom, ali čini se da je ovo daleko bolja odluka.

Zimonjić i Lindšted su imali poteškoća da stignu do tako željenog finala, ali ako uzmemo u obzir da igraju tek svoj prvi zajednički turnir, u narednoj sezoni se možemo nadati daleko više od Nenada nego u 2012. godini.

Nenad Zimonjić

Nenad i Robert su u ovom finalu imali težak zadatak protiv Brazilaca Mela i Soareša. Prvi set je rešen u taj-brejku gde se srpsko- švedski dubl bolje snašao i došao u vođstvo od 1:0 u setovima. Dubl iz Brazila se u drugom setu posle jednog brejka zaostatka ipak vratio u isti, a i ne samo to već i osvojio isti- 5:7.

U odlučujućem setu su Melo i Soareš nošeni prethodnim osvojenim setom, uspeli da reše i ovaj u svoju korist i tako dođu do titule na ovom turniru- 6:10.

Turnir u Štokholmu se igrao za nagradni fond od 550.000 evra.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP u Štokholmu, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Robert Lindšted, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.