23/08/15 - 18:36h

ATP Sinsinati: Zimonjić bez trofeja

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić nije uspeo da u paru sa Poljakom Marčinom Matkovskim osvoji Masters turniru u Sinsinatiju! Bolji od srpsko-poljskog para bili su Danijel Nestor iz Kanade i Eduard Rožer-Vaslan iz Francuske sa 2:0, po setovima vrlo ubedljivo – 6:2, 6:2. Finalni meč u konkurenciji parova trajao je svega 56 minuta!

N. Zimonjić/M. Matkovski22
D. Nestor/E. Rožer-Vaslan66

Ziki i Matkovski

Nenad i Marčin očigledno su dosta iscrpljeni ušli u današnje finale, nije im ni servis išao od ruke, te dobre partije iz Sinsinatija u ovih nedelju dana nisu uspeli da krunišu trijumfalno. Međutim, ni sam plasman u finale nikako nije loš rezultat, već fantastična najava predstojećeg US Opena.

Kanađanin i Francuz su bolje ušli u meč, te ranim brejkom došli do prednosti od 2:1, da bi je i potvrdili za startnih 3:1. Zimonjić i Matkovski nisu imali ni jednu brejk priliku u prvom delu igre, a novu su Nestor i Rožer-Vaslan iskoristili u sedmom gemu, potom ponovo materijalizovali stečeno za konačnih 6:2.

Sjajne partije iz prvog seta Danijel i Eduard su potvrdili sa dva brejka na startu drugog seta, te nakon svega nekoliko minuta poveli sa 4:0. Srbin i Polajk su ponovo osvojili svega dva gema, te su Nestor i Rožer-Vaslan postavili, još jednom, konačnih 6:2.

Masters u Sinsinatiju igrao se za ukupan nagradni fond od 4,45 miliona dolara.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Dubl igrač, Masters, Masters u Sinsinatiju, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.