21/08/15 - 19:54h

ATP Sinsinati: Nenad i Marčin u polufinalu!

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se u polufinale Mastresa u Sinsinatiju u konkurenciji parova! Srbin i Poljak, Marčin Matkovski eliminisali su par Žan Žilijen Rože/Horija Tekau sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4, nakon jednog sata i 10 minuta igre. Naredni rivali srpsko-poljskom paru biće bolji iz meča Bopana/Mergea – Dodig/Melo.

N. Zimonjić/M. Matkovski66
Ž. Ž. Rože/H. Tekau34
Ziki i Matkovski

Ziki i Matkovski

Zimonjić i Matkovski odigrali su sjajan meč i gotovo u čitavom njegovom delu “vodili igri”. Oni su u svakom od dva seta prvi dolazili do brejka, a potom su, kada bi rivali uzvratili još po jednom oduzimali servis Rožeu i Tekauu te tako došli do zaslužene pobede i plasmana u polufinale.

Meč je počeo sigurnim servisima srpsko-poljske kombinacije jer su ranim brejkom došli do startnih 2:0. Međutim, u trećem gemu Rože i Tekau uzvraćaju ribrejkom, da bi potom Zimonjić i Matkovski učinili isto, a potom i potvrdili stečeno za velikih 4:1. U daljem toku seta problema za “naš” par nije bilo, te su Ziki i Marčin lako priveli set kraju – 6:3.

Drugi set počeo je sigurnim servisima sa svih starna, a onda su u petom i šestom gemu parovi razmenili brejkove, te se nakon toga očekivalo razrešenje u “trinaestom gemu”. Međutim, Nenad Zimonjić i Marčin Matkovski su u devetom gemu došli do brejka, a potom su potvrdili stečenu prednost za konačnih 6:4.

Naredni rivali srpsko-poljskom paru biće bolji iz meča Bopana/Mergea – Dodig/Melo.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Dubl igrač, Masters, Masters u Sinsinatiju, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.