01/10/13 - 15:18h

ATP Peking (dubl): Đoković i Vavrinka uspešni na startu

 

Srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Stanislas Vavrinka odlično su startovali na turniru u Pekingu u dubl konkurenciji. Srbin i Švajcarac su u prvom kolu savladali dubl, inače druge nosioce na turniru, Maheša Bupatija i Roberta Lindsteda rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:3, posle jednog sata i četiri minuta igre. Novak i Stanislas u drugom kolu igraju sa Nemcima Tomijem Hasom i Florijanom Majerom.

N. Đoković/ S. Vavrinka66
M. Bupati/ R. Lindsted33
Photo by TenisUzivo.com

Photo by TenisUzivo.com

Meč je počeo dobrim servisima sa obe strane, ali je prvi brejk viđen u petom gemu, a napravili su ga Bupati i Lindsted za prednost od 3:2. Međutim, već u sledećem gemu došlo je do novog brejka, sada u režiji Stena i Noleta – 3:3. U nastavku seta Novak Đoković i Stanislas Vavrinka još jednom su oduzeli protivnicima servis i to u osmom gemu za prednost od 5:3, da bi već u narednom materijalizovali stečenu prednost za konačnih 6:3 u prvom setu.

U drugom setu Novak i Stanislas napravili su brejk već u trećem gemu za perdnost od 2:1, da bi u nastavku seta samo održavali stečenu perdnost do devetog gema kada su još jednom oduzeli servis Bupatiju i Lindstedu za konačnih 6:3 i u drugom delu igre.

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka u drugom kolu igraju sa Nemcima Tomijem Hasom i Florijanom Majerom.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP 500, Dubl igrač, Novak Djoković, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
zorica October 1, 2013 Odgovori

Bravo ,”Nole” samo tako ,samo tako .

 
LJUBICA October 2, 2013 Odgovori

napred “Nole” navijamo za tebe
Uz tebe smo baba Duja iz Bielefelda

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.