08/08/13 - 10:52h

ATP Montreal (dubl): Eliminisani Janko i Nenad

 

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić nisu uspeli da se plasiraju u narednu rundu turnira u Montrealu sa svojim partnerima u dubl konkurenciji. Janko je u paru sa Kližanom poražan od dubla Berdih/Ljodra rezultatom 2:0, dok je Nenad u paru sa Benetoom poražen od Škota Kolina Fleminga i Endija Maria rezultatom 2:1.

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Već u prvom kolu dubla Rodžers kupa od Martina Kližana i Janka Tipsarevića bolji su bili Čeh Tomaš Berdih i Francuz Majkl Lodra sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3. Čeh i Francuz su bili bolji tokom čitavog duela, u prvom setu oduzeli servis protivnicima dva puta, za 3:1 i konačnih 6:2. U drugom delu igre došlo je do razmene brejkova na samom startu, ali su kasnije u šestom gemu Berdih i Ljodra otišli na 4:2 i do kraja sačuvali prednost za konačnih 6:3 u drugom setu.

Nenad Zimonjić je igrao u paru sa Žilijenom Benetoom iz Francuske, ali nije bio uspešan kao u Vašingtonu kada su osvojili titulu. Od Srbina i Francuza bolji su bili Škoti Kolin Fleming i Endi Mari, rezultatom 2:1, po setovima 1:6, 6:4, 10:6. Prvi set su Ziki i Beneto odigrali sjajno, sa dva brejka poveli sa velikih 4:0, a potom rutinski priveli set kraju – 6:1. Drugi deo igre počeo je dobro za srpsko/francusku kombinaciju, poveli su sa 2:0, ali tada kao da su stali. U nastavku seta Škoti su prvo izjednačili na 2:2, a potom i napravili brejk u desetom gemu, za konačnih 6:4. U trećem delu koji se igra do deset, bolje su počeli Marej i Fleming, te sa dva brejka poveli sa vilikih 7:3. U nastavku su samo održavali stečenu prednost i došli do pobede 10:6, za konačnih 2:1.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Dubl igrač, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Montrealu, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.