21/04/12 - 15:15h

ATP Monte Karlo: Novak u finalu!!!

 

Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Monte Karlu, pošto je u polufinalnom meču savladao Čeha Tomaša Berdiha rezultatom 2:1!

N. Đoković466
T. Berdih632
Novak Djokovic, Indijan Vels, Reuters

Novak Đoković

Novak je posle izgubljenog prvog seta 6:4, a vodio je u tom delu igre i 4:2, podigao nivo igre i uspeo u dosta teskim uslovima zbog jakog vetra da preokrene razultat i u naredna dva seta pobedi neugodnog českog tenisera.

Đoković je počeo veoma dobro krenuo i dobio sigurno prvi servis gem. Za razluku od njega Tomaš se mučio ali uspeo da dodje do 2:2 u gemovima posle toga Novak se odlepljuje na 4:2 i kada su svi mislili da je prvi set resen Berdih se vraca i sa dva brejka dobija ovaj deo igre rezultatom 6:4.

U drugom setu Nole vraća stvari na svoje mesto, poveo je naš teniser na samom početku sa 3:0 i odmah stavio do znanja Čehu da mu neće lako prepustiti finale. Uspeo je da zadrži brejk sa početka meča Nole i tako poravnao rezultat dobivši ovaj set rezultom 6:3.

U trećem, odlučujućem setu Đoković je, kao i u drugom, već na startu poveo sa 3:0, da bi Berdih tek na 4:0 za našeg tenisera dobio prvi gem u ovom setu. Do kraja svaki od tenisera čuvao je svoj servis te je najbolji svetski teniser dobio meč rezultatom 6:2 i plasirao se u filane ovogodišnjeg turnira u Monte Karlu.

Protivnik Novaku Đokoviću u finalu biće pobednik meča Nadal – Simon.

(TenisUživo N.Mihajlović)

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Masters, Masters u Monte Karlu, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 1

 
Zgaa April 21, 2012 Odgovori

sad ti drzim palceve Nole pa finale je tvoje srecno<3<3

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.