25/03/14 - 13:50h

ATP Majami: Ziki i Nestor u četvrtfinalu

 

Srpsko-kanadski dubl par, Nenad Zimonjić i Danijel Nestor savladali su u osmini finala Masters turnira u Majamiju Holanđanina Robina Hasea i Britanca Džonatana Mareja rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:4, za nešto manje od sat vremena igre.

Zimonjić-Nestor66
Hase-Marej24

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Na početku meča videli smo sigurne servis gemove od strane oba dubl para. U trećem gemu, srpsko-kanadski dvojac uspeva da stigne do brejka bez izgubljenog poena. U nastavku seta su rođeni Beograđani držali sve konce igre u svojim rukama, a u petom gemu koriste još jednu priliku i stižu do duplog brejka, da bi sigurnim servisom prvi set okončali rezultatom 6:2. U prvom delu igre Zimonjić i Nestor su izgubili samo jedan poen na vlastiti servis, što je u dobroj meri i odredilo ishod prvog seta.

U drugom setu vidjena je nešto veća borba. Sve do sedmog gema bio je egal, kada su Nenad i Danijel uspeli da iskoriste brejk šansu koja im se ukazala i povedu sa 4:3. Odmah u narednom gemu Hase i Marej prete i dolaze u priliku da uzvrate, ali bez uspeha. Do kraja meča, Zimonjić i Nestor uspevaju da sačuvaju stečenu prednost i slave rezultatom 6:4 za plasman među osam.

U četvrtfinalu srpsko-kanadski dvojac odmeriće snage sa američkim parom, Rajanom Harisonom i Džekom Sokom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Daniel Nestor, Masters, Masters u Majamiju, Nenad Zimonjić, Rang Lista, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.