22/03/14 - 15:10h

ATP Majami: Lajović u glavnom žrebu, Has odustao

 

Srpski teniser Dušan Lajović igraće u glavnom žrebu Mastersa u Majamiju kao “srećni gubitnik” uprkos porazu u poslednjoj rundi kvalifikacija od Slovaka Lukaša Lacka. Dušan će imati priliku da nastavi takmičenje u Majamiju, usled odustajanja Nemca Tomija Hasa zbog povrede. Lajovića očekuje okršaj sa Jen Hsun Luom iz Kineskog Tajpeha.

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

.

Naime, Nemac Tomi Has je bio prinuđen da se povuče sa turnira usled povrede desnog ramena. Imajući u vidu da je Has u glavnom žrebu bio nosilac, bio je slobodan na startu turnira, tako da će Lajović imati priliku da zaigra u drugom kolu.

Lajović i Lu sastaće se na terenu broj sedam, a meč neće početi pre 19 časova, jer će pre njih na teren Erani i Makarova, potom će snage odmeriti Francuz Žil Simon i Portugalac Žoao Sousa, a zatim i Slovak Lukaš Lacko i Italijan Fabio Fonjini.

Jen Hsun Lu zauzima 50. poziciju na ATP rang listi, najbolji plasman mu je 33. pozicija, a do sada u karijeri nije imao priliku da se okiti titulom. Lajović i Lu nisu do sada imali priliku da ukrste koplja.

Pobednik ovog meča u trećoj rundi ide na boljeg iz duela Ukrajinca Dolgopolova i Finca Nieminena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Dušan Lajović, Masters, Masters u Majamiju, Rang Lista, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.