17/06/15 - 20:43h

ATP London (dubl): Viktor stao u prvom kolu

 


Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u prvom kolu dubla na ATP turniru u Londonu! Bolji od našeg tenisera i Španca Roberta Bautiste Aguta bili su Danijel nestor i Leander Paes rezultatom 2:1, po setovima 7:6 (7:3), 3:6, 10:7, nakon jednog sata i 23 minuta igre. Troickom je ostalo takmičenje u singlu, gde je u prvom kolu zabeležio pobedu, a sutra se sastaje sa Čilićem u drugoj rundi.

V. Troicki/ R. Bautista Agut667
L. Paes/ D. Nestor7310
Viktor Troicki

Viktor Troicki

Danijel Nestor i Leander Paes treći su nosioci u Londonu, a izuzetno su iskusniji u igri parova od Viktra i Roberta, te ovaj poraz nije toliko čudan. Naš tensier i Španac su se dobro suprotstavili iskusnijim rivalima, osvojili su jedan set, međutim u super taj-brejku veliko iskustvo Kanađanina i Indijca došlo je do izražaja.

U prvom setu Troicki i Bautista Agut prvi su došli do brejka, međutim uzvratili su im rivali istom merom, pa je odluka morala pasti u “trinaestom gemu” Tu su se bolje snašli i pokazali svoje ogromno iskustvo Nestor i Paes, te došli do 7:3, za konačnih 7:6.

U drugom setu Viktor Troicki i Roberto Bautista Agut su takođe prvi došli do brejka, poveli su 3:1. Uspeo je ovaj par da sada zadrži stečeno, da dobro servira i osvoji set rezultatom 6:3, za izjednačenje.

U super taj-brejku opet velika borba, sjajan tenis, malo mini-brejkova, ali su za taj jedan Leander Paes i Danijel Nestor bili bolji, za konačnih 10:7.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Dubl igrač, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.