28/09/15 - 10:48h

ATP lista: Nole i dalje vlada, pad za Viktora

 

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković i dalje je neprikosnoveni vladar na vrhu ATP rang liste sa 16.145 bodova! Viktor Troicki je pokvario plasman za dva mesta, dok je Dušan Lajović napredovao za jednu poziciju.

Novak Djokovic, Srbija-Kanada, 13 sept

Photo by TenisUzivo.com

Najbolji srpski teniser i dalje ima veliku prednost u odnosu na drugoplasiranog Švajcarca, Rodžera Federara koji trenutno ima 9.420 poena, dok je na trećem mestu ovogo ponedeljka Britanac Endi Marej sa 8.730 bodova.

Prvih 10 tenisera nakon Mareja na dalje čine Sten Vavrinka, Tomaš Berdih, Kei Nišikori, Rafael Nadal, David Ferer, Miloš Raonić i Žil Simon.

Od ostalih tenisera iz Srbije, Viktor Troicki je pokvario svoj plasman za dva mesta i sada je na 24. poziciji sa 1.499 bodova, dok je Dušan Lajović 85. na listi, što je napredak od jednog mesta u odnosu na prošlu nedelju. Filip Krajinović se takođe nalazi u Top 100 tensiera i zauzima 98. poziciju na svetu posle pada od dva mesta, dok je Janko Tipsarević takođe pao, za dve pozicije i sada je 394. igrač planete.

Poredak najboljih 10 na ovonedeljnoj ATP listi izgleda ovako:

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, David Ferer, Dušan Lajović, Endi Marej, Filip Krajinović, Janko Tipsarevic, Kei Nisikori, Miloš Raonić, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rang Lista, Rodžer Federer, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Tomaš Berdih, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Žil Simon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.