15/06/15 - 17:04h

ATP Hale (dubl): Tipsarević i Tomić eliminisani

 


Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u prvom kolu dubla na ATP turniru u Haleu! Janko je u paru sa Australijancem Bernardom Tomićem pretrpeo poraz od para Klasen/Ram rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:2), 7:6 (7:3), nakon jednog sata i 16 minuta tenisa. Srbin je i u singlu igrao u Haleu, ali je u prvom kolu kvalifikacija eliminisan od Alehandra Falje.

J. Tipsarević/B. Tomić66
R. Klasen/ R. Ram77
Janko Tipsarevic

Janko Tipsarevic

U susretu sa Amerikancem i Južnoafrikancem Janko i Benard odigrali su solidno, ali se ipak dubl iskustvo koje poseduju Klasen i Ram videlo u odlučujućim momentima susreta, tj. u oba taj-brejka.

Tipsarević i Tomić su u prvom delu igre dozvolili rivalima dve brejk šanse, ali ih oni nisu iskoristili. Međutim, u taj-brejku su Ram i Klasen došli prvo do 3:1, a potom su i lako priveli set kraju, osvojivši “trinaesti gem” sa 7:2, za konačnih 7:6.

U drugom setu opet bez brejkova u “regularnom” delu, iako su Srbin i Australijanac ponovo spasili jednu brejk šansu. Taj-brejk je bio izjednačen do 3:3, ali su tada teniser iz Amerike i njegov partner iz Južne Afrike prelomili meč, osvojili ovaj deo sa 7:3, za konačnih 7:6 i u drugom setu.

Raven Klasen i Rajev Ram će se u drugom kolu turnira u Nemačkoj sastati sa Kuevasom i Marerom. Bernard Tomić nastupa i u singl konkurenciji, biće 7. nosioc, a u prvom kolu će mu rival biti Amerikanac Džonson. Naš teniser je takođe igrao i singl u Haleu, ali je u prvom kolu kvalifikacija eliminisan od Alehandra Falje.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Janko Tipsarevic, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.