26/07/15 - 15:40h

ATP Gštad: Đere bez glavnog žreba

 


Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se pslaria u finalnu rundi kvalifikacija za ATP turnir u Gštadu! Bolji od našeg igrača u drugom kolu bio je 223. teniser sveta iz Argentine, Pedro Čačin, sa 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:1.

L. Đere611
P. Čačin366
Laslo Djere

Laslo Djere

Laslo Đere je juče odigrao oba svoja meča na ovom turniru, a nakon pobede nad Slovakom Ivom Klečom, kasnije popodne je nakon dobrog prvog seta ipak posustao, te je izgubivši dva seta od Argentinca eliminisan iz daljeg takmičenja.

Prvi set je Srbin rešio u svoju kroist napravivši brejk u četvrtom gemu, za 3:1. U nastavku je samo potvrdio stečeno i došao do končnih 6:3 u prvom delu meča.

Naš igrač nije uspeo da u nastavku još jedan set reši u svoju korist i tako se plasira u poslednje kolo kvalifikacija. Pedro Čačin je u drugom setu sa dva rana brejka, u drugom i četvrtom gemu, rešio ovaj deo igre u svoju korist, a kasnije je samo to potvrdio sa konačnih 6:1.

Treći set bio sličan drugom, s tim što je Argentinac napravio jedan brejk više! Sve je počeo oduzetim servisom našem igraču, a potom je Pedro Čačin to učinio još dva puta i ponovio onih 6:1 iz drugog seta, za konačni preokret – 2:1.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Gštadu, Laslo Đere, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.