25/07/15 - 15:06h

ATP Baštad: Mladi Zverev izborio susuret sa Robredom, Kuveas na Pera

 


Na ATP turniru u Baštadu juče su odigrani četvrtfinalni mečevi. U borbu za finale prošli su mladi Nemac, Aleksandar Zverev, Francuz, Benoa Per, Urugvajac, Pablo Kuevas, te veteran iz Španije, Tomi Robredo!

Benoa

Benoa

Jedini meč koji je juče otišao i tri seta bio je susret Zverev – Beluči, a nakon gubitka prvog seta sa 7:5, Nemac je uspeo da preokrene, osvoji naredna dva dela sa 6:4 i 6:2, te se tako plasira u polufinale. Aleksandar Zverev je nakon izgubljenog seta, iako je i u prvom delu imao brejk rpednosti, uspeo da u nastavku, u reviji brejkova, bude uspešniji i zasluženo se palsira u borbu za finale. Naredni rival će mu biti Tomi Robredo, koji je juče bio bolji od Pol Anri Mateja iz Francuske sa rutinskih 6:3, 6:3. Njih dvojica će danas prvi na teren.

Drugi polifinalni par čine Benoa Per i Pablo Kuevas. Teniser iz Francuske je u četvrtfinalnom meču eliminisao Uzbekistanaca Denisa Istomina sa 6:4, 6:2. Odigrao je Francuz odličan meč, jednim brejkom u prvom i sa dva u drugom setu uspeo je da otkloni sve dileme o konačnom pobedniku. Njegov rival iz Urugvaja bio je bolji od Belgijanca Stiva Darsisa sa 6:3, 6:4.

Danas prvi na teren izlaze Zverev i Robredo, a potom se sastaju Paire i Kuevas.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Bastadu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.