23/05/21 - 21:55h

“Apelujem na sve da idu u prirodu, Srbija ima mnogo toga da ponudi”

 

Novak Đoković je pred početak turnira u Beogradu u razgovoru sa novinarima govorio o, između ostalog, putovanjima po našoj zemlji.


Novak Djokovic

Novak je u poslednje vreme imao prilike da obiđe neke destinacije u Srbiji i pozvao sve da urade isto.

– Tek sam krenuo sa tim putovanjima, nisam dovoljno posetio da bih mogao da dam preporuke. Definitivno pozivam sve da dođu u Srbiju, a na naše ljude koji su naši, a nisu je još doživeli kako treba, apelujem da idu u prirodu. Bogata je ovo i plodna zemlja, imamo planine, jezera, pećine, imamo toliko toga. Odrastao sam na planini, tako da me to najviše privlači. Rtanj bih izdvojio kao omiljenu planinu pored Kopaonika, za sada. Mnogo volim da se planinarim, pa ću to praktikovati sve više kako igram manje turnira i kako sam više u Srbiji. Volim da sam napolju u prirodi, a Srbija ima toliko toga da ponudi. Rtanj, Sokobanja, čitav taj deo je prelep. – rekao je on.

Novak je u petak napunio 34. godine, a šta je sebi poželeo?

– Pogotovo u ovo vreme, želim sebi dobro zdravlje. Pored toga, ljubav i mir, ljubav prema sebi, Bogu, bližnjima i više kvalitetnog vremena sa najdražima u životu. Nisam imao toga mnogo u poslednjih 15 godina. Trudim se da budem srećan, da se takmičim, a da bude sve nekako izbalansirano sa svim tim.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.