22/01/15 - 11:58h

AO: Jovanovski bez drugog kola u konkurenciji parova!

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski i njena partnerka Poljakinja Katarzina Piter nisu uspela da izbore plasman u drugo kolo Melburna u konkurenciji parova. Mađarica Timea Baboš i Francuskinja Kristina Mladenović bile su bolje sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3 posle nešto više od jednog časa igre.

B. Jovanovski/K. Piter13
T. Baboš/K. Mladenović 66

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Porazom u dublu, Bojana Jovanovski je završila takmičenje na ovogodišnjem Australijen openu. Srpska teniserka je u singl konkurenciji prethodno poražena od Italijanke Roberte Vinči, takođe u prvom kolu.

Jovanovski i Piter su vrlo loše odigrale prvi set, bile su dosta inferiorne i nisu uspele čak ni da dođu u priliku da ugroze servis svojih rivalki. S druge strane, Baboš i Mladenović su imale četiri šanse za tako nešto, bile su polovično uspešne, ali je to bilo sasvim dovoljno da prvi deo igre reše u svoju korist rezultatom 6:1.

U drugom setu, nešto jači otpor srpsko/poljske kombinacije, uspele su da dva puta stignu do brejka, ali su nažalost čak četiri puta izgubile svoj servis, pa je i drugi set pripao Timei Baboš i Kristini Mladenović sa 6:3.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2015, Bojana Jovanovski, Dubl igrač, Grend Slem, Prvo kolo, Rang Lista, Teniserke, Turniri, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.