08/05/12 - 18:20h

Ana ubedljivom pobedom do 3 kola i duela sa Azarenkom!

 

I u drugom kolu Ana je odigrala ubedljivo i lako došla do trijumfa nad Nađom Petrovom. Trijumfovala je u 2 seta i sebi obezbedila plasman u 3 kolo gde će snage odmeriti sa trenutno najboljom teniserkom sveta, Viktorijom Azarenkom!

A. Ivanović76
N. Petrova51


Ana Ivanović je u ovom meču delovala još sigurnije nego u prvom kolu. Imala je malih poteškoća da dođe do brejka, ali je do kraja seta uspela u toj nameri. Svoje servise je sačuvala, a to je bilo dovoljno do povede 1:0 u setovima- 7:5.

Drugi set je bio demonstracija dominacije naše teniserke u ovom meču. Ani je bio potreban samo 21 minut da i ovaj set reši u svoju korist i sebi obezbedi 8 pobedu nad Petrovom- 6:1!

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Ani u 3 kolu sledi duel sa Viktorijom Azarenkom. Beloruska teniserka je daleko teže stigla do 3 kola. Ona je za protivnicu takođe imala rusku teniserku, Svetlanu Kuznjecovu, koju je pobedila u 2 seta, ali posle dosta borbe i nezivesnosti u oba seta- 7:6, 6:4.

Svakako nas očekuje zanimljiv duel u 3 kolu izmedju Ivanovićeve i Azarenke, a mi se nadamo da će naša teniserka iz tog meča izaći kao pobednik!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, ATP, Masters, Masters u Madridu, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 3

 
mica May 8, 2012 Odgovori

Može Ana i protiv Azarenke do pobede samo ako bude koncentrisana na svoju igru .

 
Đorđe May 8, 2012 Odgovori

Sve zavisi od servisa! Ako bude išao servis Ana će je demolirati! AJDE ANA!

 
Mirko May 9, 2012 Odgovori

Tako je, može Ana do pobede! Napred Anči! Svi smo uz tebe!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.