24/11/12 - 20:26h

Ana u druženju sa osnovcima otkirila svoju ljubav iz detinjstva

 

Eurokrem! Srpska teniserka Ana Ivanović je družeći se sa osnovcima u Beogradu, u akciji UNICEF-a, čija je ambasadorka, otkrila kako je kao mala znala da krijući se od roditelja uzme ovaj slatkiš.

Ana Ivanovic Getty Images

Nacionalna ambasadorka UNICEF-a je tokom druženja sa učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima iz pet beogradskih osnovnih škola, koje su deo programa “Škola bez nasilja” pričala o prijateljstvu, solidarnosti, iskrenosti, razmevanju, podršci roditelja i mnogim drugim stvarima. Ana je u razgovoru sa đacima bila izuzetno iskrena i ako su neka pitanja mališana bila neugodna.

Oni su je bez pardona pitali da li ima dečka, na šta je Ana odgovorila da nema i našalila se sa mališanom da joj je pre pitanja rekao da ima dva starija brata. Ispričala im je da je zbog obaveza prema tenisu propuštala rođendane, ali i da nije previše volela da izlazi i da je douvek bila veoma odgovorna prema obavezama. Osvrćući se na svoj odnos sa roditeljima, za koje ističe da su svakom detetu bitna podrška, Ana je otkrila “greh” iz detinjstva:

“Krišom sam krala eurokrem. Ali svakako da nema kućnih pravila, ne bi bilo slatko tako nešto uzeti”.

Ana je mališanima otkrila da joj najčešće dođe da opsuje trenera, ali da zna da broji do 10 i da nakon poraza ume da baci flašicu ili čak i reket u svlačionici.
“Kada izgubim volim da se osamim, ne želim da drugi pate zato što sam ja nervozna”, kaže Ivanovićeva.

Ana Ivanović je takođe imala i jednu poruku za WTA tur – “ukinuti vrištanje”.
“Mislim da je Marija Šarapova najglasnija tokom meča. Ima nekih muškaraca koji više vrište od teniserki, ali očigledno nije toliko popularno jer svi kritikuju žene”, objasnila je Ana.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Unicef, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.