09/05/12 - 19:36h

Ana se, porazom od Azarenke, oprostila od Madrida!

 

Posle veoma kvalitetnog meča između 1. i 15. teniserke sveta, uspešnija je bila Azarenka. Ana je imala ogromnu prednost u prvom setu, ali to nije uspela da sačuva. Beloruska teniserka je to maksimalno iskoristila i pobedila u meču 3. kola u 2 seta.

A. Ivanović44
V. Azarenka66


Ana Ivanović je izvanredno započela meč. Brejk je napravila pri vođstvu od 2:1 i taj brejk potvrdila svojim sigurnim servis gemom- 4:1! Potom je usledio pad u igri naše teniserke. Azarenka je igrala sve bolje i veže, nažalost, 5 naredna gema i set rešava u svoju korist- 4:6.

U drugom setu Anina igra nije bila tako ubedljiva kao na početku meča. Azarenka pravi brejk odmah na startu i uz svoj siguran servis gem dolazi do vođstva od 2:0. Ana je dozvolila protivnici da napravi novi brejk pri rezultatu 3:1, ali joj se odmah u sledećem gemu revanišara istom merom- 2:4. Nažalost je to bilo sve od naše teniserke. Do kraja su njih dve čuvale svoj servis i zbog brejka prednosti, Azarenka trijumfuje u ovom setu, a samim tim i meču- 4:6.

Ana Ivanovic, Reuters

Ana Ivanović

Nažalost Srbija je ostala bez predstavnika u ženskoj singlu konkurenciji, ali nadamo se da će Ana i Jelena već na Mastersu u Rimu pokazati da mogu i do višeg plasmana nego na plavoj šljaci.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Masters, Masters u Madridu, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.