09/02/15 - 22:29h

Ana: Moram da se opustim kada igram Gren slem!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da mora nešto da promeni u svom pristupu na onim najjačim turnirima, na Gren slemovima.

Sta nam donosi vrelo sunce Australije 4

Srpkinja je senzacionalno završila učešće već u prvoj rundi Australijan opena, a kobna po nju je bila Čehinja Lusie Hradecka.

Ozi open je veliki turnir, bila sam u dobroj formi i očekivala sam više. Nažalost, stvari nisu tekle po planu u nedelji pred turnir, naime, povredila sam palac na nozi i nisam mogla da treniram onoliko koliko sam planirala“, izjavila je srpska teniserka za sajt Gulfnews.com.

Ivanovićeva je istakla i da je bila pod priličnim stresom pred turnir, kao i da je svesna da u poslednje vreme ne beleži ni izbliza rezultate kakve bi želela na Gren slem turnirima.

Bila sam pod priličnim stresom i te stvari su se iskombinovale, tako da nisam mogla da odigram najbolje što umem. Moja protivnica je takođe odigrala sjajno i zaslužila je da prođe dalje. U poslednje vreme nisam imala dobre rezultate na Gren slem turnirima, tako da moram da radim na svom pristupu. Možda bi trebalo da probam nešto da radim drugačije kako bih bila opuštenija kada igram na najvećim turnirima“, dodala je Ana.

Naredni turnir za koji je Ana prijavljena i na kome će učestvovati je u Dubaiju, od 15. februara.

Jedva čekam da se vratim na teren. Sezona je tek počela, ima mnogo da se igra i gledam samo napred, a ne unazad. Uvek sam uživala u Dubaiju, tamo sam u nekoliko navrata i trenirala i bilo bi sjajno da osvojim titulu“, zaključila je Ana Ivanović.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Australian Open, Australijan Open 2015, Grend Slem, Intervju, Rang Lista, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.