01/12/14 - 15:56h

Ana Ivanović kao stjuardesa oduševila Serenu i Hantuhovu! (foto)

 

Ana Ivanović je oduševila svoje koleginice sa kojima se našla u istom avionu na putu iz Filipina za Singapur.

ivanovic(21)

Nakon što je nastupila u prvom kolu “Međunarodne teniske Premijer lige”, niza egzibicionih turnira u kojima se četiri mešovita tima nadmeću tako što njegovi članovi odigraju po set protiv odgovarajućih suparnica, Ivanovićeva se uputila na drugu stanicu ove neobične turneje.

U avionu za Singapur iznenadila je koleginice, Serenu Vilijams i Danijelu Hantuhovu, posluživši ih poput stjuardese, a to je na Tviteru prokomentarisala rečima koje se po pravilu i čuju u unutaršnjosti aviona – “Vežite se, polećemo“.

Iako se i u “Premijer ligi” teniseri i teniserke bore za poene, ovih dana stiglo je jedno priznanje za Anu zbog njenog nastupa u – takmičarskom meču.

Duel Ivanovićeve i Marije Šarapove u Rimu, odnosno njegovi najinteresantniji detalji, bio je četvrti najgledaniji na sajtu Ženske teniske asocijacije u 2014. godini. Ispred njih dve su se našli mečevi Serena Vilijams – Šarapova u Brizbejnu, Serena Vilijams – Jaroslava Švedova u Majamiju i, na prvom mestu, duel Šarapova – Simona Halep u Madridu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Egzibicioni meč, Serena Vilijams, Teniserke, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.