23/08/14 - 13:36h

Ana Ivanović: Htela sam da okončam karijeru!

 

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je u intervjuu za CNN da je 2010. godine u jednom trenutku pomislila da ostavi tenis, a bilo je reči i o interesantnim stvarima iz karijere i privatnog života.

Ana Ivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović vratila se u avgustu među deset najboljih na svetu posle petogodišnjeg posta, a dobre partije u tekućoj sezoni dale su joj za pravo da se na poslednjem Grend slemu sezone svrsta među favorite za osvajanje trofeja.

Ana Ivanović osvojila je u dosadašnjem toku sezone trofeje na turnirima u Ouklendu, Montereju, Birmingemu, a igrala je još u finalu Sinsinatija i Štutgarta.

Za američku televiziju CNN Ivanovićeva je govorila o tome kako je u prethodnih nekoliko godina imala jako teške periode u karijeri, te da je 2010. godine razmišljala o povlačenju.

“Bilo je teških momenata u mojoj karijeri, posebno pamtim tu 2010. kao izuzetno lošu za mene. Sećam se da sam tada rekla mami Dragani da nisam sigurna da više želim da igram tenis. Tako sam se osećala. Ali, ostala sam u ovom sportu, vratila sam se na početke, setila sam se zašto toliko volim da igram. Ti porazi i teški trenuci su me pokrenuli i učinili jačom“,izjavila je Ana.

Ceo intervju sa srpskom teniserkom možete da vidite ovde.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Intervju, Rang Lista, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.