18/10/14 - 11:27h

Ana i Serena u istoj grupi na završnom Mastersu

 

Srpska teniserka Ana Ivananović nalazi se u istoj grupi sa najboljom teniserkom planete, Serenom Vilijams, na završnom Mastersu u Singapuru. Pored ove dve teniserke u toj grupi su i Simona Halep i Eženi Bušar, dok se u drugoj nalaze Marija Šarapova, Karolina Voznjacki, Agnješka Radvanska i Petra Kvitova. Takmičenje počinje sutra i trajaće do 26. oktobra.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Poznati su sastavi grupa za završni masters turnir sezone u ženskoj konkurenciji, koji će se igrati u Singapuru. Jedina srpska predstavnica, Ana Ivanović, našla se u crvenoj grupi, u kojoj su još Serena Vilijams, Eženi Bušar i Simona Halep.

Nosilac druge grupe je Ruskinja Marija Šarapova, a pored nje tu su još Dankinja Karolina Voznijacki, Agnješka Radvanska iz Poljske i Čehinja Petra Kvitova.

Prvi utisak je da su i jedna i druga grupa izuzetno kvalitetne i da će nijanse odlučitavi ko će u polufinale, u koje se će plasirati po dve najbolje teniserke.

Od ove sezone, pa u narednih pet, završni turnir sezone u ženskoj konkurenciji igraće se u Singapuru za nagradni fond od 4.900.000 dolara. Nakon četiri Grend slema ovo je svakako najvažniji turnir u svetu tenisa kod dama.

Takmičenje počinje sutra i trajaće do 26. oktobra.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Eužen Bušar, Marija Šarapova, Petra Kvitova, Serena Vilijams, Simona Halep, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.