20/04/13 - 16:50h

Ana donela prvi poen Srbiji, Nemačka – Srbija 0:1!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović donela je prvi poen reprezentaciji Srbije u borbi za opstanak u svetskoj grupi Fed kupa pobedivši Nemicu Monu Bartel rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 2:6, 6:2. U nastavku dana sastaju se Jovanovski i Kerber.

A. Ivanović726
M. Bartel662
Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana Ivanović je dobro ušla u meč i već na startu povela sa 3:1. U nastavku seta Ana je povela i sa 5:2, ali je dozvolila dva uzastopna brejka i došlo je do izjednačenja – 5:5. Već u sledećem gemu Ana opet pravi brejk i vodi sa 6:5, ali Bartel vraća izgubljeno i odvodi meč u taj-brejk. U “trinaestom gemu” koji je obilovao brejkovima, kao i prvi set, bolje se snašla naša teniserka, iskoristila prvu set loptu i osvojila ovaj deo igre sa 7:5, za konačnih 7:6 u prvom setu.

Drugi set krenuo je veoma loše za Anu. Mona Bartel je napravila dva brejka, povela sa 4:0 i do kraja samo održavala prednost. Konačan rezultat drugog seta bio je 6:2 za Nemicu.

U trećem setu nastavljeno je sa velikom borbom. Nije bilo brejkova sve do rezultata 3:2 za Anu, a onda je Srpkinja oduzela Moni servis i povela sa 4:2. U nastvku seta Ana Ivanović je napravila još jedan brejk i dobila treći deo igre rezultatom 6:2, čime je donela Srbiji prednost u meču sa Nemica od 1:0.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Fed kup, Srbija- Nemacka, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.