17/02/14 - 22:15h

Ana “domaća” u Dubaiju, stiže i “smorena” Serena

 

Kompanija “Dubai djuti fri” i Ženska teniska asocijacija nastavili su saradnju, a Ana Ivanović će uz Karolinu Voznijaki i dalje biti ambasador pomenutog brenda, koji sa WTA sarađuje već deset godina.

Ana Ivanovic Getty Images

– Drago mi je što sam bila njihov ambasador prethodne dve godine. Uživala sam. Imala sam priliku više vremena da provedem u ovom uzbudljivom gradu. Jedva čekam ponovo da dođem u Dubai – rekla je Ana, koja će u prvom kolu turnira u Dubaiju igrati sa Anželikom Kerber.

Američka teniserka Serena Vilijams potvrdila je de je tražila pozivnicu za turnir u Dubaiju, jer joj je dosadilo da samo trenira posle oporavka od povrede leđa.

Serena Vilijams

Serena Vilijams

– Leđa me konačno manje bole, ali nije bilo najbolje vreme za mene da nastupim u Dohi na nivou na kojem bih želela. Dubai je sledeći u kalendaru i postalo je više verovatno da tu nastupim – rekla je Serena Vilijams.

Amerikanka je kazala da joj je posle oporavka od povrede dosadilo da samo trenira.

– Postaje mi dosadno da treniram svaki dan, ne želim više samo da treniram, želim da igram – istakla je ona. Vilijams nije igrala od poraza od Ane Ivanović u četvrtom kolu Otvorenog prvenstva Australije prošlog meseca.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Serena Vilijams, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.