17/02/15 - 15:48h

Ana bolja od Lisicki na turniru u Dubaiju

 

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Dubaiju! Srpkinja je u drugoj rundi eliminisala Nemicu Sabine Lisicki rezultatom 2:0, po setovima 6:0, 6:3, nakon svega jednog sata i 6 minuta tenisa. Ana će se u osmini finala sastati sa Pliskovom.

A. Ivanović66
S. Lisicki03
Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana Ivanović je odigrala fantastičan meč, a u prvom setu je Nemici oduzela tri puta servis, za prednost od 1:0, 3:0 i 5:0. U poslednjem gemu prvog perioda Srpkinja nije imala problema, pa je sa maksimalnih 6:0 rešila prvi deo igre u svoju korist.

U drugom setu Sabine Lisicki se “upisala na semaforu”, uspela je da osvoji tri gema, ali je Srpkinja već na startu seta sa dva brejka, za 1:0 i 4:1 pokazala u kom će smeru ići ovaj duel. Pri kraju seta Nemica je uspela da vrati jedan oduzet servis, smanji rezultat na 3:5, ali je Ana Ivanović već u sledećem, devetom gemu, novim oduzetim servisom postavila konačnih 6:3 u drugom setu.

Ana Ivanović će se u osmini finala sastati sa Čehinjom Pliskovom, koja je eliminisala iz daljeg takmičenja sunarodnicu Zahlavovu-Stricovu rezultatom 6:4, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.