13/01/12 - 18:02h

Aleksandra Krunić u zadnjem kolu kvalifikacija za Australian Open!

 

Onome čemu smo se nadali, upravo se i dogodilo. Krunićeva je uspela da pobedi i drugu Amerikanku u kvalifikacijam za glavni žreb Australian Opena. Ovog puta “žrtva” Aleksandrine igre bila je Džil Krejbas koju je pobedila u dva seta rezultatom 6:3, 7:6. U zadnjem kolu Aleksandra igra protiv Varvare Lepčenko.

A. Krunić67
D. Krejbas36

Aleksandra je odlično odigrala ovaj meč! U prvom setu se videlo da ona neće dozovliti protivnici da je u bilo kom segmentu igre iznenadi. Očigledno dobro pripremljena za ovaj meč, ona je u prvom setu lako izlazila na kraj sa Amerikankom. Uspela je da načini i brejk, bila dobra pri svojim servisima i tako došla do ubedljivih 6:3 u prvom setu.

Aleksandra Krunic

Drugi set je bilo malo neizvesniji. Krejbas je zaigrala bolje, a Krunićeva nije uspevala da bude ubedljiva kao u prvom setu. Zbog toga je ovaj set otišao u taj-brejk. Srećom Aleksandra ostaje fokusirana na svaki poen i uspeva da ovaj set reši u svoju korist rezultatom 7:6, a samim tim i prolaz u zadnje kolo kvalifikacija za glavni žreb Australian Opena.

U zadnjem kolu Aleksandra za protivnicu ima Ruskinju Varvaru Lapčenko. Očekujemo uzbudljiv meč, ali se i potajno nadamo četvrtoj srpskoj teniserki u glavnom žrebu Australian Opena!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Aleksandra Krunić, Australian Open, Grend Slem, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.