19/10/24 - 20:25h

Nadal: Hvala ti za sve, Novače

 

Nakon meča sa Novakom Đokovićem u Rijadu, Rafael Nadal obratio se publici.


Source: Mike Hewitt/Getty Images Europe

Na egzibicionom turniru Slem šest kraljeva Novak je u dva seta savladao Španca, a ovaj meč priveo je kraju njihovo dugogodišnje rivalstvo, pošto je Rafa najavio da će na kraju ove sezone završiti profesionalnu karijeru.

– Moram da počnem time što ću se zahvaliti svima koji ste ovde. Bilo je neverovatnih nekoliko dana, hvala svima koji su pružili veliki napor organizujući ovakav turnir. Kao što je Novak rekao, jedna od najemotivnijih publika pred kojima smo igrali. – rekao je on.

Zatim se obratio Đokoviću.

– Hvala ti za sve Novače, za sve što si rekao i za sve momente koje smo delili na terenu. Na ličnom planu moram priznati da si me držao preko limita preko 15 godina. Bez toga sigurno ne bih bio igrač kakav sam danas. Čestitam ti i na svim titulama i nadam se da ćeš ih još osvajati u budućnosti.

Za kraj, zahvalio se celom teniskom svetu.

– Nedostajaće mi sve. Igrao sam skoro 20 godina na najboljim turnirima na svetu. To je ono o čemu sam maštao kao dete. Nisam ni sanjao da ću biti ovako uspešan. Ne mogu ni da se zahvalim dovoljno na svoj ljubavi i podršci koju sam dobio, od tima, porodice, ali i celog teniskog sveta. Osećam se veoma srećnim što sam bio teniser.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Đoković, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.