13/09/24 - 19:22h

Novak trenirao pred publikom, pa se družio (VIDEO)

 

Ludnica u “Pioniru”.


during the training session on the 2024 Davis Cup World Group I match between Serbia and Greece at Aleksandar Nikolic hall, on September 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dejvis kup reprezentativci Srbije imali su fenomenalnu podršku na poslednjem treningu pred meč sa Grcima. Publika je dobrano ispunila tribine hale “Aleksandar Nikolić” u Beogradu i pozdravila svoje ljubimce, Novaka Đokovića, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i Hamada Međedovića, a ništa manje ni selektora Viktora Troickog.

Posle dobro odrađenog treninga srpski reprezentativci su potpisivali autograme i fotografisali se sa fanovima, koji su ih bučno pozdravili. Naravno, u centru pažnje je bio i Novak, a mnogi su i plakali od sreće nakon što se Nole fotografisao sa njima ili im potpisao rekvizit. Ekskluzivne snimke možete pogledati na našem Instagram profilu.

U subotu, 14. septembra, u 15 časova prvi na teren izlazi Miomir Kecmanović protiv Aristotelisa Tanosa, a zatim će na teren najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, protiv Joanisa Ksilasa.

U nedelju, 15. septembra, dan počinje u 13 časova dublom, u kome će Novak Đoković i Hamad Međedović izaći na teren protiv kombinacije Petros Cicipas – Demetris Azoides. Zatim slede dueli Novak Đoković – Aristotelis Tanos i Miomir Kecmanović – Joanis Ksilas.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Đoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.