23/01/24 - 14:46h

Hurkač i Medvedev po suncu, Alkaras i Zverev u večernjem terminu

 

Objavljen je raspored za sutrašnji takmičarski dan na Australijan openu.


U sredu su na programu preostala četvrtfinala u obe konkurencije. Podsetimo, danas su plasman u polufinale ostvarili Novak Đoković, Arina Sabalenka i Koko Gof, dok je meč Sinera i Rubljova, koji možete gledati u direktnom prenosu na našem portalu, u toku.

Gof na Sabalenku u polufinalu – obe poobarale rekorde!

Program u sredu u Rod Lejver areni otvoriće u 02.00 po srednjeevropskom vremenu Linda Noskova i Dajana Jastremska, debitantkinje u četvrtfinalu.

Posle njih na teren će kao drugi meč u dnevnom programu odigrati Hubert Hurkač i Danil Medvedev, ne pre 3.30 po srednjeevropskom vremenu.

Brojke, brojke, brojke: Pobeda nad Fricom pomera mnogo granica!

Noćni program kreće od 09.15 po srednjeevropskom vremenu. Otvaraju ga Ana Kalinskaja i Ćinven Dženg u poslednjem žesnkom četvrtfinalu. Poslastica je ostavljena za kraj – Alkaras i Zverev odlučiće o poslednjem polufinalisti, a taj duel ćete takođe moći da gledati u direktnom prenosu na našoj stranici.

Nemac i Španac ukrstiće rekete osmi put. Zverev je jedan od retkih koji ima pozitivan skor protiv Alkarasa, vodi sa 4:3 u pobedama. Sticajem okolnosti, Karlitosu će ovo biti prvo četvrtfinale Australijan opena, ali, po svemu viđenom u prethodnih deset dana, biće izraziti favorit.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.